lady

Over Wientjes Advies


Wientjes Advies brengt mensen en organisaties in beweging

Juist nu moeten mensen en organisaties in beweging komen! Stilstand is funest. Ontwikkelingen gaan razendsnel! Daarin meegaan is een noodzaak. Als organisatie moet u meegroeien met de markt; meebewegen met de ontwikkelingen. Een goed functionerend team van gemotiveerde medewerkers is dan wat u nodig heeft. En dat regelt Wientjes Advies voor u.

Wientjes Advies is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van Personeel en Organisatie. Ik, Dorien Wientjes, beschik over de unieke match van ruime ervaring op het vlak van Werving & Selectie én Personeelsmanagement. U hebt dus één aanspreekpunt voor al uw personeelsvraagstukken. Ik help u de in-, door- en uitstroom van uw personeel letterlijk in de juiste banen te leiden. Zo krijgt u een goed functionerend team medewerkers; een winnend team!


Wientjes Advies – professioneel en betrokken

Mijn opdrachtgevers, waarvan de meeste gevestigd zijn in regio ‘Groot Veluwe’, doen graag zaken met mij vanwege mijn betrokkenheid, professionaliteit, kennis van zaken, service, direct contact en optimale bereikbaarheid (ook na kantoortijden). Of het nu gaat om een werving- & selectietraject of begeleiding van medewerkers of organisaties – ik probeer er altijd het allerbeste uit te halen.