lady

Personeelsmanagement


“Ik wens u veel personeel!”

Dat is een bekend gezegde; meestal niet bedoeld om iemand het beste toe te wensen… Hoe meer werknemers uw organisatie telt, hoe meer zorgen u heeft. Dat is de gedachte achter bovenstaand zinnetje. Echter, wanneer u een beroep doet op een partij die over de nodige kennis en ervaring beschikt op het gebied van HRM en werving & selectie, dan zijn zorgen omtrent uw personeel niet nodig. Wientjes Advies brengt uw problemen in kaart, denkt met u mee over oplossingen en helpt u de in-, door- en uitstroom van uw personeel in juiste banen te leiden.

Uw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal binnen uw organisatie. Daar bent u zuinig op. Het succes van uw organisatie hangt af van hun kwaliteit en betrokkenheid! Daarom wilt u het maximale uit uw medewerkers halen. Hun talenten optimaal benutten. Wientjes Advies helpt u uw medewerkers te laten groeien - dan groeit uw bedrijf vanzelf mee!


Geen zorgen over uw personeel

Wientjes Advies neemt uw zorgen uit handen en zorgt ervoor dat u de beschikking krijgt over een team van gemotiveerde medewerkers. Gedreven mensen, die met plezier naar hun werk gaan. En dat maakt van uw medewerkers meedenkers die zorgen voor topprestaties. Lees verder...>