lady

Werving & selectie

Dé juiste medewerker op de juiste plek. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in deze tijd blijven mensen ‘zitten waar ze zitten’. Een vaste baan opgeven voor een nieuwe uitdaging? Nu even niet! Vindt u dan maar eens die werknemers die uw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen... Een proactieve benadering is de oplossing, maar dat is vakwerk en dat kost tijd. Wientjes Advies helpt u bij het proces van werving en selectie, tegen een scherp tarief én op basis van ‘no-cure, no-pay’.


Hoe werk ik?

Om te beginnen kom ik bij u langs om kennis te maken. Ik vraag u het spreekwoordelijke hemd van het lijf. Over uw bedrijf. Over de vacature en hoe u de invulling daarvan ziet. Zo krijg ik een goed beeld van de vacature, maar ook van de bedrijfscultuur. Van de sfeer binnen uw onderneming. Vervolgens ga ik proactief op zoek naar geschikte kandidaten en doe daarvoor o.a. een beroep op mijn zeer uitgebreide netwerk, mijn exclusieve kandidatenbestand, Social Media en Internet.

Persoonlijk contact met u en met de kandidaten zijn voor mij essentieel. Ook discretie vind ik belangrijk. Zowel naar u toe als in mijn benadering naar potentiële kandidaten. lees verder....>